Archief

CSI La Baule

Tijdens het pinksterweekend mochten Dirk en Bufero afreisen naar het Franse La Baule.

Zij werden opgenomen in het Belgische team, dat omwille van hun overwinning van vorig jaar, mochten deelnemen aan deze wedstrijd.

Verder bestond het team uit Olivier en Ludo Philippaerts en Dominique Hendrickx.

Onze combinatie mocht als 1ste van start gaan voor het Belgische team.

Zij reden een geweldige eerste omloop maar kregen jammer genoeg 1 strafpunt wegens tijdsoverschrijding. In de tweede omloop behaalden ze 4 strafpunten.

Deze uitslag was het beste resultaat van het team en de qualificatie voor de grote prijs van zondag was binnen. De Belgen behaalden uiteindelijk een 7de plaats.

De grote prijs van zondag bleek al snel een zware opdracht te worden. Heel wat combinaties gingen in de fout.  Zelfs een valpartij kon niet vermeden worden.

Als 18de mochten Dirk en Bufero de arena betreden. Bufero was duidelijk bij de les. Hij sprong fantastisch maaar na de watersprong kregen ze een spijtige fout. Ook de volgende hindernis ging tegen de vlakte. 

Echt zonde ... Maar toch hebben we afgelopen weekend genoten van onze combinatie !

Goed gedaan mannen ...

CSIO Lummen

Op zaterdag moest onze combinatie zich, tijdens de kleine grote prijs, alsnog proberen te plaatsen voor de grote prijs van zondag.

Dirk en Bufero begonnen sterk aan hun parcours maar op de eerste twee elementen van de driesprong kregen ze niet de perfecte afstand waardoor ze de areana verlieten met 8 strafpunten.

Weg was de kwalificatie. De ontgoocheling was dan ook groot. 

CSIO LUMMEN

Foutloze eerste omloop voor Dirk en Bufero op donderdag te Lummen.

Met een 22ste plaats is de qualificatie voor de Grote Prijs van zondag nog niet binnen.