Belgische team wint de Nations Cup in Budapest ! Dirk en Bufero opnieuw beslissend !

Na de prachtprestaties van Dirk en Bufero in Sopot en Aken, waren zij opnieuw van de partij in het Hongaarse Budapest. De bondscoach had de volgende ruiters geselecteerd Pieter en Wouter Devos, Grégory Wathelet en Dirk.

Het Belgische team stond na de eerste ronde tesamen met Duitsland aan de leiding met 0 strafpunten.De tweede ronde zorgde voor de nodige spanning. Zowel Pieter, Wouter als Grégory kregen elk 4 strafpunten achter hun naam. De Duitsers behaalden in deze ronde  een strafpuntentotaal van 12. Opnieuw lag de beslissing  in de handen van Dirk en Bufero. Enkel een foutloze omloop en de buit was binnen …

In een adembenemende uitgestrekte draf betraden zij de arena. …Geconcentreerd en gemotiveerd begonnen zij eraan. Voor de derde keer op rij was ons duo de beslissende factor in de landenwedstrijd. Zij werkten hun parcours op een sublieme manier af met een fantastische nulronde.  Een staaltje van sterk vakmanschap … Zeker als je weet dat ons duo er als enige combinatie in slaagde een dubbele foutloze omloop neer te zetten !

De promotie naar divisie 1 is een feit ! Proficiat aan het Belgische team en bedank bondscoach Gravemeier voor het vertrouwen in onze combinatie !

Met 1 balkje in 4 landenwedstrijden kunnen wij enkel super trots zijn op ons mannetje in zijn rode jasje en onze stoere bink ...

Van ons krijgen jullie alvast de prijs voor de STRIJDLUST. (jammer genoeg is dit enkel van toepassing in de Tour de France)